Café Toon Doodgewoon

NPZOmgaan met levensvragen in de palliatieve fase
Het Netwerk Palliatieve Zorg voor Noord-Limburg organiseert, in samenwerking met het Toon Hermans Huis Noord-Limburg, op dinsdag 10 maart ‘Café Toon Doodgewoon. Tijdens deze avond gaat Francy op ’t Roodt met je in gesprek over wat spirituele zingeving is, wat je hierin zelf kunt betekenen als naaste en welke hulpbronnen er in jouw omgeving zijn om je hierbij te ondersteunen.
Francy op het Roodt is psychosociaal therapeut rouw, verlies, trauma en lid van het Netwerk Palliatieve Zorg, werkgroep geestelijke zorg.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is specifiek georganiseerd voor mensen die te maken hebben of gaan krijgen met palliatieve zorg. Het Café is een laagdrempelige manier om met lotgenoten en (zorg) professionals in contact te komen. Het geeft gelegenheid tot het stellen van vragen
en het delen van ervaringen.
Café Toon Doodgewoon is een trefpunt waar lotgenoten en hun partners, familieleden en vrienden elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Datum:        Dinsdag 10 maart van 19.30 – 20.30 uur
Inloop:        19.00 uur met gelegenheid voor kopje koffie/thee
Kosten:        Gratis
Locatie:       Toon Hermans Huis Venlo
Aanmelden: Bij voorkeur door het sturen van een mail,
 voorzien van naam en telefoonnummer, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (tijdens kantooruren)
Via 06 – 30 02 03 38
Aanmelden via het Toon Hermans Huis kan ook
Parkeren:  Parkeerhavens aan de Dominicanestraat of Parkeergarage Maasboulevard
Parkeerkosten zijn voor eigen rekening2020 02 11 Toon doodgewoon
Web Analytics