Café Toon Doodgewoon


logo NPZ nieuw 2014


Moet alles wat kan in de laatste levensfase?

Het Netwerk Palliatieve Zorg voor Noord-Limburg organiseert, in samenwerking met het Toon Hermans Huis Venlo, op dinsdag 1 oktober ‘Café Toon Doodgewoon. Monique Deckers, huisarts bij praktijk Nieuw Huys in Horst verzorgt de lezing. Als arts neemt zij regelmatig de zorg voor palliatieve patiënten op zich. Zij komt deze avond van Toon Doodgewoon vertellen over het thema ‘Moét alles wat kan, in de laatste levensfase?’

Voor wie?
Deze bijeenkomst is specifiek georganiseerd voor mensen die te maken hebben of gaan krijgen met palliatieve zorg. Het Café is een laagdrempelige manier om met lotgenoten en (zorg) professionals in contact te komen. Het geeft gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen.
Café Toon Doodgewoon is een trefpunt waar lotgenoten en hun partners, familieleden en vrienden elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.


Datum: Dinsdag 26 november van 19.30 – 20.30 uur
Inloop: 19.00 uur met gelegenheid voor kopje koffie/thee
Kosten: Gratis
Locatie: Toon Hermans Huis Venlo
Aanmelden: Bij voorkeur door het sturen van een mail, voorzien van naam en telefoonnummer, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (tijdens kantooruren) Via 06 – 30 02 03 38
Parkeren: Parkeerhavens aan de Dominicanenstraat of Parkeergarage Maasboulevard. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

2019 04 04.2 Cafe Toon Doodgewoon
Web Analytics