Integrale lichaamsmassage

2019 03 27 Integrale lichaamsmassage

Alles omvattend

Integraal betekent “alles omvattend”. Bij de integrale massage worden westerse en oosterse massagetechnieken in één massage verbonden waarbij ontspanning van groot belang is.
Door je lichaam te ontspannen, ontspan je niet alleen organen, spieren, pezen, botten, maar ook je geest. Als er lange tijd te veel spanning is, kan spanning zelfs gaan vast zitten en veel klachten geven van bijvoorbeeld nek, rug of schouders. Het is belangrijk om na een massage voldoende water te drinken om de losgemaakte afvalstoffen af te voeren.

Een momentje voor jezelf

Je mag even afschakelen, even een momentje voor jezelf nemen.
Masseren kan naast ontspannend, ook stimulerend werken waardoor je energie een oppepper krijgt. Door de massage ontstaat er een betere doorbloeding. Dit stimuleert en reinigt tegelijk. Soms kan het ook goed zijn om bepaalde organen te stimuleren. Dat kan door de meridianen, dat zijn energiebanen die aan de oppervlakte van je lichaam lopen, een (drukpunt) massage te geven. Je kunt ook kiezen voor Chinflex, een Chinese voetreflexmassage die wordt toegepast op de onderbenen en voeten. Veel belangrijke meridianen lopen op onderbenen en voeten en kunnen tijdens de behandeling gestimuleerd worden ter ondersteuning van je gezondheid

Gastvrouw2019 03 Jose

Mijn naam is José Canjels en ik ben sinds enkele jaren met veel plezier werkzaam als massage therapeut in het Toon Hermans Huis.
Ooit ben ik begonnen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, daarna werkte ik vele jaren in het bedrijfsleven om vervolgens toch weer mijn passie op te pakken.
In Steijl heb ik een eigen praktijk onder de naam “Heeltherapie” (www.heeltherapie.nl)
Daarnaast ben ik moeder van een zoon en een dochter en heb inmiddels 6 kleinkinderen.

Datum/Tijdstip:    dinsdag van 9:30 - 12:30 uur
Locatie                    Wellness ruimte
Kosten                     Euro 12.= per behandeling incl. thee of water
Aanmelden:              Toon Hermans Huis -  Nieuwstraat 41A - 5911 JS Venlo
T:                                077-3211433
E:                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web Analytics