Lia de Loey-Killaars directeur van het Toon Hermans Huis Venlo

Laat ik mij eerst aan u voorstellen.
Mijn naam is Lia de Loey-Killaars, geboren in Reuver.
In 2007 startte ik mijn werkzaamheden als directeur van het Toon Hermans Huis in Venlo. Een huis dat mij aangenaam verraste door de rust, openheid en harmonie die het uitstraalt. Met de warmte van betrokken medewerkers.

23 jaar ben ik werkzaam geweest in het Maaslandziekenhuis te Sittard o.a. als gespecialiseerd verpleegkundige en op leidinggevend gebied. Als verpleegkundige ben ik veelvuldig in aanraking gekomen met ernstig zieke mensen en hun familieleden die ik begeleid heb op de moeilijkste momenten in hun leven. Omdat ik verbetering van de kwaliteit van zorg van groot belang vind heb ik mij daarna beziggehouden met patiëntenvoorlichting en klachtenopvang.

Ik wil mijn ervaring gebruiken om het Toon Hermans Huis nog opener en toegankelijker te maken. Het huis is zich aan het ontwikkelen van inloophuis naar open centrum waar een scala aan activiteiten wordt geboden. Een organisatie waarvan het hart klopt voor ú.

Mijn doel is mensen te helpen goed te leren omgaan met een leven met of na kanker. Zo kan een betere kwaliteit van leven worden bereikt!

En weet u wat zo fijn is? Binnen de openingstijden kunt u er zomaar binnenlopen, wanneer het ú uitkomt zonder afspraak, zonder kosten, zonder verplichting.

Ik hoop u binnenkort een keer in ons huis te mogen begroeten.

Wees van harte welkom.

Lia de Loey-Killaars,
directeur

Who's Online

We hebben 142 gasten en geen leden online

GTranslate

enfrdeitptrues