Sponsoring

Het Toon Hermans Huis Venlo heeft bij de belastingdienst de ANBI-status

 

 

Omdat wij slechts een beperkte subsidie ontvangen is het Toon Hermans Huis Venlo nagenoeg geheel afhankelijk van donateurs en sponsoren. Voor training van vrijwilligers, het organiseren van activiteiten, huisvestingskosten, is en blijft er geld nodig. Wij zijn dan ook op zoek naar ondernemers, die het Toon Hermans Huis Venlo een warm hart toedragen. U kunt ons als bedrijf steunen met een periodieke gift.

 

Betrokken ondernemer:

Voor u, als ondernemer, zijn er verschillende mogelijkheden om het Toon Hermans Huis Venlo te steunen. Maatschappelijk betrokken ondernemen betekent een win-win situatie voor uw bedrijf en het Toon Hermans Huis Venlo.

 

Ambassadeur

Het Toon Hermans Huis Venlo (THHV) heeft een ambassadeursnetwerk.

Een ambassadeur verbindt zich, voor een periode van drie opeenvolgende jaren, met een jaarlijkse bijdrage van minimaal 500,-- euro aan het Toon Hermans Huis Venlo. Uw donatie is fiscaal verrekenbaar.

 

Sponsor

Het Toon Hermans Huis Venlo (THHV) kent ook een sponsornetwerk.

Een sponsor verbindt zich, voor een periode van drie opeenvolgende jaren, met een jaarlijkse bijdrage van minimaal 250,-- euro aan het Toon Hermans Huis Venlo.    Ook deze donatie is fiscaal verrekenbaar.

 

Organiseer een actie!

We nodigen graag particulieren, bedrijven en serviceclubs uit om een fondsenwervingsactie voor het Toon Hermans Huis Venlo op te zetten.

Inspirerende voorbeelden van initiatieven die in de afgelopen jaren ontplooid zijn:

-       PWood Foundation van Piet van de Kamp

        Unieke meubels en interieurs

 

-       Nellissen Juwelen Venlo

        Venlose goede doel bedels

 

Ondernemers kunnen het Toon Hermans Huis Venlo steunen als ambassadeur of sponsor.

Wat bieden wij als tegenprestatie?

-       Podium in de hal van het Toon Hermans Huis Venlo middels eigen logo in onze “gouden lijst” (indien u dit wenst)

-       Regelmatig netwerkbijeenkomst

-       In overleg bieden wij u graag onze vergaderruimte aan, met rondleiding, in een inspirerende “out of the box” omgeving

 

Wilt u meer weten en uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio nog groter maken, neem dan contact op met het Toon Hermans Huis Venlo telefonisch 077-3211433 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zij helpen u graag verder!

Who's Online

We hebben 258 gasten en geen leden online

GTranslate

enfrdeitptrues
Web Analytics