Administratieve duizendpoot

  2019 02 01 vacature adm. medewerker

Inloophuis

Het Toon Hermans Huis (THH) is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het biedt psychosociale oncologische zorg gericht op de kwaliteit van leven.

Administratieve duizendpoot

Voor ons secretariaat zijn wij op zoek naar een vrijwillige administratieve duizendpoot die graag haar of zijn bijdrage wil leveren om de administratie van onze prachtige organisatie mede op orde te houden. Dit houdt onder andere in dat je twee dagdelen per week beschikbaar bent.

Ons team

Je komt terecht in een enthousiast team waar we niet alleen voor onze gasten maar ook voor elkaar klaar staan. 
Voor jouw vrijwillige inzet krijg je ook wat terug. Het jaarlijkse team-uitje en de kerstviering waarin gezelligheid en contact met collega’s centraal staan.

Reageren?

Zou je iets voor onze mooie organisatie kunnen en willen betekenen en heb je het gevoel dat deze vrijwilligersfunctie iets voor jou is? Neem dan contact op met Han. Zij zal je graag in een persoonlijk gesprek informeren over deze job.

Je kunt haar op maandag- en donderdagochtend bereiken op 077 321 1433.

Stuur je liever een mail? Dan kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Han Driessen.vrijwilligers gevraagd

Web Analytics