GESPREKSGROEP VOOR MENSEN

DIE KANKER HEBBEN OF HEBBEN GEHAD

 

 

HEB JE KANKER OF HEB JE KANKER GEHAD?

 WIL JE ER OVER PRATEN MET EEN BETROKKEN BUITENSTAANDER?

 

Twee keer per jaar organiseert het Toon Hermans Huis Venlo, open huis voor iedereen die met kanker te maken heeft, een aantal bijeenkomsten voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Graag nodigen wij hiervoor alle belangstellenden uit! Ook dit doen we samen!

Kanker is een ziekte die ingrijpt op alle levensfronten. Je raakt erdoor uit balans en het kost veel energie en inzet om weer een nieuw evenwicht te bereiken. Deze groep kan helpen bij het zoeken van dit nieuwe evenwicht. Een houvast bieden bij de vraag: "Hoe ga ik met deze ziekte om?"

Het Toon Hermans Huis Venlo organiseert elk voor- en najaar zes bijeenkomsten speciaal voor mensen met kanker of mensen die kanker hebben gehad. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte om ervaringen te delen met lotgenoten, informatie en tips uit te wisselen over hoe om te gaan met emoties, klachten en problemen en ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

De bijeenkomsten vinden 1 keer per 2 weken plaats in de middaguren.

Wees welkom!

Neem voor meer informatie of als je je wilt aanmelden contact op met het Toon Hermans Huis Venlo. Dit kan door bij ons binnen te lopen tijdens kantooruren, telefonisch of door middel van het sturen van een email.

Toon Hermans Huis Venlo
Nieuwstraat 41a
5911 JS Venlo
telefoon 077-3211433
e-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website www.toonhermanshuisvenlo.nl

 

 

Who's Online

We hebben 135 gasten en geen leden online

GTranslate

enfrdeitptrues