EXPRESSIEVE DANSMEDITATIE

 

Het Toon Hermans Huis Venlo is een open huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Voor mensen in deze doelgroep bieden wij diverse activiteiten aan. Een van deze activiteiten is: EXPRESSIEVE DANSMEDITATIE.

Heb je de behoefte om lekker te dansen waardoor je je steeds vrijer gaat voelen om vervolgens meer ontspanning en rust in jezelf te ervaren ?

Kom dan mee dansen!

De aangeboden dansvorm nodigt je uit om met je innerlijke gevoel naar buiten te komen. Met ronde, zachte en golvende bewegingen dans je de verbintenis met jezelf. Door hoekig, doelgericht en met vuur te dansen breng je jouw temperament en je aandacht naar buiten. Vervolgens laat je je patronen en gedachtes helemaal los om wild en dynamisch te dansen. Daarna ga je vertragen en verstillen om heel langzaam en rustig te bewegen en weer helemaal in jezelf te komen.

Het is een expressieve dansvorm en een ontdekkingstocht naar je eigen temperament, je gedachtes, je gevoelens en verlangens.

Deze activiteit wordt begeleidt door Kirsten Stockbauer. Zij dans al haar hele leven en heeft les gehad in verschillende dansvormen; moderne dans, Afrikaanse dans, biodanza, oerdans en dansexpressie. Zelf heeft Kirsten nog regelmatig les van verschillende leraren. Ze werkt ook als dramatherapeut op Mytylschool Ulingshof en geeft dans en beweging aan volwassenen op de HAN.

 

Praktische informatie:

Begeleiding:               Kirsten Stockbauer                                      

Tijd:                        maandagochtend vanaf 9.30 uur, om de week  

Kosten:                    € 8,-- per keer, inclusief een kop koffie of thee

Deelnemen kan na aanmelding bij het Toon Hermans Huis Venlo,

Nieuwstraat 41a Venlo  

Telefoon: 077-3211433  

 Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij nodigen u uit, u bent van harte welkom.

 

 

 

GTranslate

enfrdeitptrues