Mijn Troostboekje

teddy 1113160 1920

 

Troost en inspiratie

Je benadert verlies en verdriet met behulp van verschillende creatieve activiteiten. Je leert op creatieve wijze omgaan met problemen. Het eindresultaat, een mooi troostboekje kan dienen als troost en inspiratie. Bijvoorbeeld bij het overlijden van een dierbaar iemand.
Maar ook bij het verlies van je gezondheid of misschien het verlies van je baan.

 Creativiteit

Creatieve opdrachten vormen de leidraad bij het maken van een troostboekje. Je maakt bijvoorbeeld een collage, ontwerpt een naam-mandala, leest, schrijft en fotografeert.

Je leert hoe een mindmap kan helpen bij het structureren van je gedachten. Van alle creatieve opdrachten worden foto's gemaakt en samen met het thuis verzamelde materiaal vormen ze de inhoud van het boekje.

Mening gasten:

Het boekje heeft een prominente plek in mijn huis en ik neem het regelmatig in de hand. Ook familie en vrienden nemen vaak een kijkje in mijn troostboek.

GastvrouwenAnnie Willian

Annie, gevoelsvrouw en holistisch tekendocent, concentreert zich op de creatieve opdrachten. Willian is een creatieve kei in het verwerken van de informatie op de computer. Dit zorgt ervoor dat zij jou optimaal kunnen begeleiden in het maken van jouw herinneringsboekje.

Datum/Tijdstip:       6 bijeenkomsten op maandagmiddag van 14.00 – 16.00 uur

Kosten:                      Euro 6, = per keer incl. materialen

Drukkosten:              ca. Euro 30, =

Aanmelden:               Toon Hermans Huis - Nieuwstraat 41A – 5911 JS Venlo

T:                               077-3211433

E:                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.