Energetische behandeling

 2019 03 27 Energetische behandeling

Rust en ontspanning

Een energetische behandeling geeft veel rust en ontspanning en is toegankelijk voor iedereen die de behoefte heeft aan ondersteuning van lichamelijke en/of bij psychische klachten.
De kosmisch helende lichtenergie die de therapeute doorgeeft door middel van handoplegging, ook wel magnetiseren genoemd, werkt in op zowel fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau van de ontvanger. Energetische behandelingen kunnen een aanvulling op, en ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg zijn.

Zachte handen

Deze vorm van therapie werkt met zachte aanrakingen of strijkende bewegingen van de handen.
Op deze manier wordt de universele energie via de handen aan het lichaam van de gast doorgegeven. Dit opnemen van kosmisch helende lichtenergie wordt meestal als aangenaam warm ervaren. Het afstrijken waarbij afgewerkte energie wordt weggenomen, wordt meestal ervaren als een verkoelende stroming van energie.
De ervaring is dat een energetische behandeling als zeer aangenaam en prettig wordt ervaren.

Docente2019 03 30 Carla

Mijn naam is Carla Volleberg-Doesborg. Na vele wegen bewandeld te hebben ben ik in aanraking gekomen met alternatieve geneeswijzen. Mijn interesse was gewekt en dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mensen wilde gaan helpen. Om hiermee op een verantwoorde manier om te gaan ben ik opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen. De opleiding tot energetisch natuurgeneeskundig therapeut heb ik gevolgd aan de academie voor Energetische Natuurgeneeswijzen in Merkelbeek. De opleiding tot voetreflex Plus-therapeut heb ik gevolgd bij Total Health. Ik heb een eigen praktijk in Belfeld.

 

Datum/Tijdstip:     Dinsdag om de twee weken.
Locatie:                     Wellnessruimte
Kosten:                      Euro 12.= per behandeling incl. thee of water
Aanmelden:             Toon Hermans Huis -  Nieuwstraat 41A - 5911 JS Venlo
T:                               077-3211433
E:                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.