Gespreksgroep W&W
Weduwen en weduwnaars

2019 gespreksgroep WW structureel 

 

Verlies en Rouw

Heb je het gevoel dat je wereld ingestort is, je niet weet niet hoe het in de toekomst verder moet? Heb je ook het gevoel dat je het alleen niet redt en vind je het moeilijk om alles alleen te moeten doen en te beslissen? Het kan goed zijn om hierover te praten met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Mensen die net als jij een partner aan kanker verloren hebben.

Samen delen verbindt

De gespreksgroep W&W is een kleine groep die bestaat uit 5-8 personen die hun partner aan kanker verloren hebben. Deelname aan de gespreksgroep is gratis en wordt begeleid door twee deskundige vrijwilligers van het Toon Hermans Huis.
Tijdens 6 bijeenkomsten is er gelegenheid om jouw verhaal te vertellen. Je mag jouw verdriet en zorgen aan anderen laten zien. Jij wordt gehoord.
In de geborgenheid van de groep leer je om aan te geven wat je nodig hebt.

Quote gast:       Ik heb weer zin en energie om iets te ondernemen”
                               “Ik voel mij meer ontspannen en kan beter slapen”

Aanmelden

Bij voldoende deelname starten wij een gespreksgroep. Denk je dat deze gespreksgroep voor jou een manier biedt om met je verlies om te kunnen gaan, meld je dan aan. Voordat je aan de gespreksgroep gaat deelnemen is er een intakegesprek. Heb je nu al vragen of wil je graag wat meer informatie, bel dan met een van onze vrijwilligers. Ze staan je graag te woord.2019 gespreksgroep WW
Ook kun je op deze website zien wanneer er een groep start of gaat starten.