Psychosociale begeleiding

 2019PersBegMart

Jouw route

Als je geconfronteerd wordt met een ernstige ziekte is je leven ineens niet meer hetzelfde. Het landschap waarin je terecht komt is niet meer zo vertrouwd en je raakt misschien wel (even) de weg kwijt.
Dan zijn er allerlei wegwijzers die je de juiste route willen wijzen: dokters, familie, vrienden, misschien wel boeken en internet. Maar ze wijzen soms naar verschillende richtingen, naar links, naar rechts of toch rechtdoor? 
Maar wat is nu jouw route? Wat is de wegwijzer die je weer echt op pad helpt?

Echt luisteren

Stel je voor dat er op zo'n moment iemand is die naar je luistert, niet alleen naar je woorden, maar ook naar wat erachter zit. MartLemmenIemand die alert is op de nuances van je stem, je emoties, je energie. Iemand die alles op wil pikken wat je overbrengt. 

Iemand die luistert naar het allerbeste in je, ook wanneer je dat zelf niet kunt horen (*).
Zo iemand wil Mart Lemmen voor je zijn in de hoop dat je uiteindelijk je eigen pad kunt kiezen.

(*) Benieuwd naar hoe Marion de begeleiding van Mat ervaren heeft? Lees haar verhaal via
home/activiteiten-in-het-toon-hermans-huis-venlo/ervaringsverhalen/een-luisterend-oor

Gastheer

Mart Lemmen heeft jarenlange ervaring in het basisonderwijs. Hij is leraar, directeur en bestuurder geweest. Hierbij heeft hij veel met mensen, jong en oud, gewerkt en het is zijn passie geworden om het beste uit mensen te halen, mensen in hun kracht te zetten en tot ontwikkeling en groei te brengen. Hij heeft hiertoe diverse coaching opleidingen gevolgd.

Wanneer:                 Op afspraak bij voorkeur op woensdagmorgen, maar op andere dagen is ook mogelijk.
Kosten:                    Gratis
T:                               077-3211433
E:                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.