Donaties en giften

giften

Gíften

Het Toon Hermans Huis Noord-Limburg wordt grotendeels gefinancierd met donaties van particulieren en bedrijven. Het Toon Hermans Huis biedt psychosociale zorg gericht op de verbetering en het behoud van kwaliteit van leven van mensen die met kanker te maken hebben. Het Toon Hermans Huis stelt zich tot doel een plek voor contact en ondersteuning te zijn voor mensen die met kanker geconfronteerd worden en hun naasten. Om dit te realiseren kunnen wij jouw donatie heel goed gebruiken. 

Jouw steun telt

Je kunt het Toon Hermans Huis Noord-Limburg financieel ondersteunen door je donatie te storten op rekeningnummer NL 53 RABO 0179995405 t.n.v. Stichting Toon Hermans Huis Noord-Limburg te Venlo. Ook kan bij Toon Hermans Huis een collectebus opgehaald worden voor eventuele giften bij crematie, begrafenis of herdenkingsdienst.

Het Toon Hermans Huis Noord-Limburg heeft de ANBI-status bij de belastingdienst

Inlichtingen

Wil je doneren of heb je informatie nodig? Je kunt ons bellen (077 – 3211433) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) maar ook binnenlopen. We staan je graag te woord.