Onze directeur – Mat VestjensMathVestjens040918kleiner

Het Toon Hermans Huis Noord-Limburg is een schitterende organisatie die gestoeld is op vele tientallen gemotiveerde vrijwilligers. Alles draait hier om de gast die centraal staat. Om daar leiding aan te mogen geven is een voorrecht. Mede daarom heb ik de functie aanvaard, ook op vrijwilligersbasis. Samen wil ik sturing geven aan de realisatie van het door de vrijwilligers zelf opgestelde ambitieus visiedocument 2023.

Nu na een jaar van het opstellen daarvan zijn we volop bezig met het invullen en implementeren, zeker nu we weten dat per jaar in ons verzorgingsgebied meer dan 800 mensen de indicatie kanker krijgen. En deze mensen met hun naasten willen we een handreiking doen door dependances in iedere gemeente te realiseren op vaste dagdelen per week en met regionale vrijwilligers. Die gaan we samen met Synthese werven en door onze koepel IPSO opleiden. Indien wenselijk/noodzakelijk kunnen de gesprekken voor psychosociale ondersteuning straks ook in de voor de mensen zo vertrouwde omgeving thuis plaatsvinden. Wordt er straks samen geconstateerd dat een bepaalde therapie noodzakelijk is, kan deze gegeven worden in ons Toon Hermans Huis in Venlo.

Onze coördinator - Marly van Wijlick

Sinds 6 januari 2020 ben ik werkzaam als coördinator voor het Toon Hermans Huis Noord2020 05 05 Marly2 Limburg. Ik zal mij vooral bezig houden met de interne organisatie.
In de afgelopen periode heb ik gemotiveerde, betrokken en bevlogen vrijwillige medewerkers mogen ontmoeten die altijd klaar staan voor onze gasten. Ik ben er trots op dat ik een van die medewerkers ben die, samen met elkaar, de psychosociale oncologisch zorg mag leveren in Noord Limburg.
Naast het inloophuis in Venlo van waaruit diverse diensten worden aangeboden zal het Toon Hermans Huis ook zichtbaar worden in de regio. Vernieuwend en ons inziens ook nodig is dat wij ambulante hulp gaan leveren en ook thuis bij de mensen onze ondersteuning aan gaan bieden.
Er liggen nog veel uitdagingen waarbij altijd degene die met kanker geconfronteerd is, zijn naasten of nabestaanden centraal staan.
Ik hoop hier met mijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage aan te kunnen leveren.


Onze administratieve ondersteuners

Han Driessen-Linders2019 04 17 Han

Sinds 1 april 2004 ben ik werkzaam voor het Toon Hermans Huis Noord-Limburg. Ik ben werkzaam als administratieve kracht en gezien de langdurigheid van mijn dienstverband ben ik ondertussen, naast mijn administratieve taak en ondersteunende werkzaamheden voor bestuur en directie, ook de vraagbaak en meedenker geworden voor alle medewerkers.

Het werken binnen dit prachtige team beschouw ik als een voorrecht, de oprechte belangstelling voor jou en voor mij als persoon doet je goed.

Dat het Toon Hermans Huis Noord-Limburg een zeer welkome aanvulling op de reguliere zorg is dat ervaren wij in het huis elke dag.

 


Marie-Louise van Rhee2019 06 09 Marie Jose

Sinds 2019 ben ik werkzaam voor het Toon Hermans Huis en ondersteun Han in de administratieve taken. Ik ben 58 lentes jong en moeder van 3 volwassen kinderen. Ik voel me gezegend met 5 kleinkinderen in de leeftijd van 1 tot 15 jaar. Mijn hobby’s zijn duiken en fotografie. Ik wandel graag met mijn hond en geniet van de natuur. Ik reis graag en heb de laatste jaren veel landen bezocht, mijn camera altijd bij de hand. Dit resulteert uiteindelijk ook weer in een prachtig fotoalbum.

Tot voor 3 jaar terug was ik werkzaam bij GE Healthcare. Kanker blijft mij echter in zijn greep houden en na de chemobehandeling krijg ik nu immuuntherapie.

Ik verheug me erg op mijn job in deze mooie organisatie en hoop je graag te ontmoeten.