Externe Nieuwsbrief

 2019 externe nieuwsbrief

Inloophuis

Het Toon Hermans Huis (THH) is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het biedt psychosociale oncologische zorg gericht op de kwaliteit van leven. 
Het THH is erop gericht om mensen met kanker te leren omgaan met verandering welke deze ziekte vaak met zich meebrengt. Ook de naasten krijgen hierbij in het THH ondersteuning. Kortom behoeftegerichte zorg.

Nieuwsbrief
Middels een nieuwsbrief willen wij u elk kwartaal op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, plannen en activiteiten binnen het Toon Hermans Huis (THH) Venlo. 
Wil je de hele nieuwsbrief lezen en op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van ons inloophuis? Klik dan hier.

Wil je deze nieuwsbrief persoonlijk ontvangen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Ik wil graag jullie externe nieuwsbrief ontvangen’. 
Vermeld ook je naam en op welk emailadres je onze nieuwsbrief wil ontvangen. 1 x per kwartaal zullen wij je dan onze externe nieuwsbrief toesturen.

Voor informatie kun je ook onze facebookpagina bezoeken www.facebook.com/toonhermanshuis.venlo